Nici azi nu ai nici un motiv sa nu te simti bine...
Ai intrebari? 0728.89.33.31

 

Porto Arte

Despre "Vaporul"

Clubul Porto Arte este amplasat in zona centrala si in acelasi timp intr-un loc retras, linistit si romantic pe malul apei.Reprezinta o excelenta zona de recreere si divertisment si este dotat cu retea de internet wireless.


Clubul Porto Arte este binecunoscut timisorenilor sub denumirea veche de "Vaporul", o locatie complexa cuprinzand un pub, un restaurant si o terasa amplasate intr-un cadru feeric pe malul apei.


Avem o oferta generoasa cuprinzand in special o bucatarie complexa de nivel ridicat, cu multe surprize culinare, produse de bar foarte apreciate de cunoscatori, incluzand retete unice si nu in ultimul rand, evenimente de calitate: de la concerte de diverse genuri/facturi la teatru si stand-up comedy.


Porto Arte este locul in care te regasesti si tu !


Porto Arte Porto Arte Porto Arte
 

Pub Porto Arte

Mancare, bautura si distractie!

Pub-ul Porto Arte este un spatiu cu multa intimitate si caldura, fiind un bar stil american, bine dotat, cu momente de show autentic. De asemenea aici aveti posibilitatea de a servi masa atat in timpul zilei cat si seara.


Situat pe malul apei, ofera o minunata priveliste atat vara cat si iarna.


Pranzul te atrage cu meniul zilei printr-o mare diversitate de mancaruri gatite; aici chiar poti manca precum la mama acasa: supe, ciorbe, borsuri, mancaruri gatite, basca, deserturi delicioase si paharul de bere sau vin si totul la numai 14 lei. Te poti abona si vei primi zilnic meniul pentru a doua zi, iar pentru elevi si studenti oferim o reducere de 15%. Gata ati scapat de o grija.....de acum pranzul este asigurat!


Si cand vine seara, atunci sa te tii!Mancare si bautura cu prietenii pe saturate si totul in acordurile unor minunate melodii si cheful poate dura cat iti place tie. Iar daca spre dimineata te intorci dintr-un club, primesti exact ce ai nevoie: o ciorba acra sau felurite omlete te asteapta pentru ca aici PROGRAMUL E NON STOP, PRIETENE!

Te asteptam cu drag!


Pub Porto Arte Pub Porto Arte Pub Porto Arte
 

Terasa Porto Arte

O oaza de liniste

Terasele de la Porto Arte sunt cu adevarat speciale si reprezinta unul dintre punctele forte ale locatiei. Sunt amplasate intr-un minunat cadru natural, un loc retras, linistit, cu multa vegetatie, situat chiar la malul apei. Cel care ajunge aici, revine cu siguranta pentru ca aici te simti intr-o permanenta vacanta.


Locul este unul de intalnire intre generatii, pentru ca aici, elevii si studentii precum si cei din alte generatii se bucura impreuna de farmecul si romantismul locului. Este un loc lejer si civilizat, unde eticheta dispare, omul bisnis poate renunta la cravata, tanarul poate fi el insusi, artistul isi etaleaza nonconformismul.


Terasele sunt structurate pe doua niveluri. Terasa superioara este numita "Terasa Berarie" si are avantajul unei frumoase vederi de ansamblu.
Terasa inferioara este numita "Terasa Amfiteatru", datorita minunatului amfiteatru din piatra care inchide una din laturi, cealalta fiind strajuita de cursul apei. Pe latura din dreapta e scena in aer liber iar stanga se continua cu "Terasa Faleza", o fasie ingusta si linistita dar un minunat loc de refugiu pentru cei mai romantici.
Din orice pozitie a teraselor exist o vedere foarte buna catre scena, ce ne permite sustinerea unor spectacole de anvergura cu participarea a pana la 1000 de persoane.
Terasele de la Porto Arte sunt un loc minunat, de care te poti bucura in tot timpul anului.


Te asteptam sa ne bucuram impreuna.


Terasa Porto Arte Terasa Porto Arte Terasa Porto Arte
 

Date contact

iti stam la dispozitiei cu orice intrebari

Doresti sa organizezi un eveniment?

Vrei o rezervare? Doresti mai multe detalii despre un eveniment ?

Iti stam la dispozitite!

Telefon
: 0728.89.33.31
E-mail
: contact@porto-arte.ro

Contacteaza-ne acum

Organizare evenimente

pentru ca totul sa fie perfect

Porto Arte reprezinta locul ideal pentru organizarea celor mai diverse evenimente festive. Prin cele doua sali din Vapor (Pubul si Restaurantul), cat si prin superbele terase, poate acoperi toata gama de evenimente organizate.

Porto Arte este unul din putinele locuri din Timisoara unde poti servi bere nefiltrata Timisoreana, o bere dedicata in exclusivitate timisorenilor si care se serveste doar la halba. Tot aici puteti gusta si una din cele mai bune beri germane, Paulaner.


Afla detalii

Alerta evenimente

te anuntam pe email din timp

Adauga adresa ta de e-mail in lista noastra de notificari, si te anuntam din timp ce evenimente si concerte sunt la Porto Arte.