Nici azi nu ai nici un motiv sa nu te simti bine...
Ai intrebari? 0728.89.33.31

 

Organizare evenimente

Concerte, banchete, botezuri ...Porto Arte este locul potrivit!

Organizare evenimente festive

Porto Arte reprezinta locul ideal pentru organizarea celor mai diverse evenimente festive.Prin cele doua sali din Vapor -Pubul si Restaurantul, cat si prin superbele terase, poate acoperi toata gama de evenimente organizate.
Restaurantul reprezinta una dintre cele mai surprinzatoare locatii si unica din oras care poate raspunde tuturor tipurilor de evenimente. Prin varietatea si rapiditatea compartimentarii acesta este locul unde poti face un banchet, o masa festiva, o nunta, un botez, o conferinta sau o prezentare de moda, un specatacol de stand up compedy sau un concert dar si o petrecee cu prietenii sau o aniversare in intimitatea unui separeu.


Pubul este locul unde petrecerile se tin lant. Rezerva-ti din timp o masa, doua sau cate crezi ca ai nevoie si vei putea petrece o seara minumata la o aniversare, un majorat, o intalnire cu prietenii sau cu colegii de serviciu. Iar cand vine vara totul se muta pe terase. Aici poti organiza cine romantice, aniversari dar si cockteiluri sau receptii in aer liber.
Porto Arte este alaturi de tine pentru orice eveniment vrei sa organizezi.

Te asteptam !

 


Organizare evenimente culturale

Porto Arte poate fi definit ca o stare. Amplasamentul si frumuseatea locului, romantismul si linistea care il inconjoara, induc celui care poposeste aici, o minunata stare interioara intregita de calitatea evenimentelor pe care le primeste.
Genurile muzicale se intrepatrund de la folk la rock sau folk-rock, de la blues la jazz sau blues-jazz, etc.
Aici ii puteti asculta pe Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Vasile Seicaru si multi altii.
Au concertat si vor concerta: Bega Blues Band, Adi Barar Blues Band, Compact, Horia Crisovan, Raul Kusac.


Stand-up comedy-ul este la el acasa! Teo, Costel si alti artisti din Deko Caffe, Brigada doi pe trei cu Sorin Parcalab, Doru Octavian Dumitru cel care a introdus acest gen in Romania si altii, aduc hohote de ras si buna dispozitie.


Teatrul este bine reprezentat prin participarea la doua editii ale Festivalului National la Timisoara.
Si totul in decoruri diferite, in functie de genul spectacolului sau de anotimpul in care ne aflam.
In caz de vreme rece va asteptam in sala mare, unde au loc marile concerte si spectacole de anvergura sau pe mica scena din Pub, unde, intr-o atmosfera intima, ne putem delecta in compania unor solisti de marca.
Iar noptile de vara, le petrecem impreuna, intr-o admosfera feerica, pe minunatele terase. Pe scena in aer liber ne vor oferi momente de neuitat cei mai buni artisti sau cantautori romani sau straini.
Multitudinea, diversitatea si nivelul ridicat al evenimentelor au facut ca locul sa fie numit un Woodstock romanesc.
Este un loc free unde se leaga prietenii.


Cand simti ca doresti ceva special vino la Porto Arte pentru ca noi aici creem o stare pentru fiecare.


Organizare evenimente Organizare evenimente Organizare evenimente
 

Date contact

iti stam la dispozitiei cu orice intrebari

Doresti sa organizezi un eveniment?

Vrei o rezervare? Doresti mai multe detalii despre un eveniment ?

Iti stam la dispozitite!

Telefon
: 0728.89.33.31
E-mail
: contact@porto-arte.ro

Contacteaza-ne acum

Organizare evenimente

pentru ca totul sa fie perfect

Porto Arte reprezinta locul ideal pentru organizarea celor mai diverse evenimente festive. Prin cele doua sali din Vapor (Pubul si Restaurantul), cat si prin superbele terase, poate acoperi toata gama de evenimente organizate.

Porto Arte este unul din putinele locuri din Timisoara unde poti servi bere nefiltrata Timisoreana, o bere dedicata in exclusivitate timisorenilor si care se serveste doar la halba. Tot aici puteti gusta si una din cele mai bune beri germane, Paulaner.


Afla detalii

Alerta evenimente

te anuntam pe email din timp

Adauga adresa ta de e-mail in lista noastra de notificari, si te anuntam din timp ce evenimente si concerte sunt la Porto Arte.