Nici azi nu ai nici un motiv sa nu te simti bine...
Ai intrebari? 0728.89.33.31

 

Restaurant Porto Arte

Un loc unde poti lua masa cu prietenii

Restaurantul Porto Arte este  un loc select si in acelasi timp lejer. Un loc cu multa personalitate in care lemnul se imbina cu albastrul marii.
Suntem in cabinele Vaporului si ne infruptam din minunata saramura de crap, discretul pranz de afaceri se termina cu o cafea iar  acum hartiile pot fi semnate. Spre seara ne intoarcem sa sarbatorim cu o cina festiva, acum totul s-a transformat intr-o sala de bal, vinul e excelent iar mancarea pe masura, ne-au venit si prietenii vegetarieni care sunt incantati de bucatele oferite. Sala se umple, iar pe scena apar artistii care ne delecteaza cu un minunat concert de blues-jazz.


Acesta e Restaurantul de la "Vaporul" de la Porto Arte. O ingenioasa sala multifunctionala care in timpul zilei ne asteapta sa luam masa cu discretie, in separeurile sale, ca mai tarziu, sa se poate transforma cu usurinta intr-un superb salon, unde putem dansa cu totii. Este un loc unde poti organiza o masa cu prietenii, intr-un separeu pe masura grupului invitat sau poti petrece la  un banchet festiv, o nunta, un botez, un coktail.


Si tot aici te poti bucura de cele mai bune concerte sau spectacole de teatru sau stand up comedy. Important este locul unde toate se petrec intr-un mediu curat, este locul unde fumul de tigara nu te deranjeaza, este de fapt singurul restaurant din urbe unde poti sa petreci intr-un mediu cu adevarat sanatos.


Daca totusi dupa terminarea mesei, dracusorul te ispiteste, salonul de fumatori, cu o amenajare lounge te asteapta sa-ti sorbi cafeaua la o tigara sau sa savurezi un cognacde buna calitate.
E locul unde vii cu placere si de abia astepti sa te reintorci.Vei avea parte de o servire ireprosabila si un climat prietenos.

Caci asa e pe "Vaporul" de la Porto Arte.


Restaurant Porto Arte Restaurant Porto Arte Restaurant Porto Arte
 

Date contact

iti stam la dispozitiei cu orice intrebari

Doresti sa organizezi un eveniment?

Vrei o rezervare? Doresti mai multe detalii despre un eveniment ?

Iti stam la dispozitite!

Telefon
: 0728.89.33.31
E-mail
: contact@porto-arte.ro

Contacteaza-ne acum

Organizare evenimente

pentru ca totul sa fie perfect

Porto Arte reprezinta locul ideal pentru organizarea celor mai diverse evenimente festive. Prin cele doua sali din Vapor (Pubul si Restaurantul), cat si prin superbele terase, poate acoperi toata gama de evenimente organizate.

Porto Arte este unul din putinele locuri din Timisoara unde poti servi bere nefiltrata Timisoreana, o bere dedicata in exclusivitate timisorenilor si care se serveste doar la halba. Tot aici puteti gusta si una din cele mai bune beri germane, Paulaner.


Afla detalii

Alerta evenimente

te anuntam pe email din timp

Adauga adresa ta de e-mail in lista noastra de notificari, si te anuntam din timp ce evenimente si concerte sunt la Porto Arte.